با روشن کردن آن، همهٔ کاربران پیام تعمیر را میبینند و اپ قفل میشود.
هر قابلیت را میتوان بدون انتشار نسخهٔ جدید روشن یا خاموش کرد. اپها در چند ثانیه تا یک دقیقه تغییر را میگیرند.
حذف یک پیام فقط از دستگاههایی که هنوز نگرفتهاند جلوگیری میکند.
باگریپورت یا درخواست قابلیت که کاربر از داخل اپ یا داشبورد وب فرستاده است؛ با عکس اگر پیوست کرده باشد.
اپ بعد از هر کرش، stack trace و مشخصات دستگاه را خودکار میفرستد.